Hva er? / FAQ

Trådløse hodetelefoner – Silent Disco

 

Hva er Silent Disco ?

Silent Disco er Discotek uten store høytalere, alle deltakere har på seg trådløse hodetelefoner. Kan da velge mellom en, eller flere DJs som spiller likt fra en scene. Hodetelefonene som du bruker, kan du velge hvilken frekvens/DJ du ønsker å danse til. Det er også ofte brukt med ett band på scenen, dette gjør det til en spesiell og spennende atmosfære. Tenk deg selv når du tar av deg hodetelefonene, så hører du alle synger og ingen musikk fra store høytalere mv. Fordelen med Silent Disco er også at du kan ta med barn, ingen høye lyder!

Hvor kommer det fra ?

Silent Disco har sitt opphav fra “Flash Mob”, dette har du sikkert sett på TV. Der bruker man å samles på ett spesielt sted og alle har med sin egen musikk i øret, deretter danser alle!

Når kan en bruke det ?

Det er mulig å gjennomføre dette på alle type arrangement, men ofte brukes det i forbindelse med festivaler ol.

Du kan også bruke det i en Yoga session eller så har du muligheten til å bruke dette i forbindelse med konferanser, her trenger du gjerne flere språk og da passer dette perfekt til en konferanse.

Silent Disco og Musikk video

Det er også mulig å kombinere silent disco og store skjærmer, der en kan vise video av dine favoritter. Se mer på www.vjbooking.no Dette er en helt unik opplevelse!

Hva kan vi gjøre for ditt party?

Så hvor mye hjelp ønsker du å ha fra oss, vi kan gjøre alt, deler eller bare leie deg hodesettene.

 

Vi kan levere alt du trenger av utstyr og evnt artister/DJs og mye annet, ta kontakt med oss i dag for ett godt tilbud på ditt konsept!